Web Analytics Made Easy - Statcounter

امین عدیلی در گفت و گو با خبرنگار مهر، با بیان اینکه در کشور ایران و شهر اصفهان الگوهای متنوع گردشگری وجود دارد که می‌توان از آنها استفاده بهینه در راستای رونق گردشگری داشت، اظهار داشت: بسیاری از کشورهای خارجی از جمله همسایگان ما ظرفیت‌های ضعیفی برای گردشگری دارند اما با تبلیغات زیاد استفاده‌های تأثیرگذاری از همین ظرفیت‌های گردشگری خود داشته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه به طور مثال در مکزیک فستیوال مرگان وجود دارد که در آن روز مردم بر سر قبور مردگان می‌روند، بیان داشت: این با نگاه درآمد زایی به عنوان جاذبه توریستی این کشور معرفی شده است و هر ساله گردشگران زیادی را به سمت خود می‌کشاند.

استفاده از مراسم‌های دینی و جاذبه‌های تاریخی ناشناخته در رونق صنعت گردشگری

کارشناس گردشگری گفت: ما انتظار رقابت با کشورهای دیگر را نداریم اما در حد خودمان می‌توان از این نوع مراسم‌ها و جاذبه‌های محلی در نقاط مختلف کشور به عنوان جاذبه‌های توریستی استفاده کنیم به نوعی که هم ارزش فرهنگی و اسلامی ما به دنیا نشان داده و رأی گردشگران نیز جذابیت تاریخی داشته باشد.

وی با بیان اینکه امامزاده «ستی فاطمه» و مقبره شاهزادگان صفوی واقع در این مکان به دلایل مختلف مذهبی و تاریخی دارای اهمیت زیادی است، ابراز داشت: اهالی محلی اصفهان با این مکان آشنایی دارند اما بیشتر اصفهانی‌ها نمی‌دانند چه ظرفیت بزرگی در این نقطه از اصفهان نهفته است.

کارشناس گردشگری با بیان اینکه در این مکان محل دفن شاهزادگان صفوی خردسال تا جوان صفوی است که همگی در یک شب به دلیل قدرت خواهی پادشاهی دیگر به قتل رسیدند، ابراز داشت: این مکان از معدود مقبره‌های دوره صفوی دارای سند معتبر است و ما از این ظرفیت می‌توانیم در گردشگری و جذب توریست از آن استفاده کنیم.

امکان معرفی دوره صفوی به گردشگران با برپایی موزه در ستی فاطمه

وی ادامه داد: به طور مثال در این مکان می‌توانیم با جمع‌آوری آثار و اشیا متعلق به دوره صفوی مانند کلاه خود، زره، لباس، فرش، وسایل مربوط به مردم شناسی آن زمان موزه - مجموعه‌ای کنار بقعه این شاهزادگان بر پا کنیم.

عدیلی تاکید کرد: با تزئین تصاویری از آن دوره و استنادهای تاریخی می‌توان این مکان را به عنوان مکان توریستی ناشناخته به گردشگران معرفی کنیم تا گردشگران با فرهنگ و تاریخ سلسله صفویه در سفر به اصفهان آشنا شوند.

وی اضافه کرد: این کار مطابق اصول گردشگری دنیاست که جاذبه‌های تاریخی محلی هر شهر را به جاذبه‌های گردشگری اضافه شود تا در رونق این صنعت مؤثر باشد.

کارشناس گردشگری به دیگر جاذبه‌های فرهنگی تاریخی اصفهان که می‌توان از این روش برای آنها بهره گرفت اشاره کرد و گفت: برای مثال در کنار سی و سه پل سردیس الله وردی خان (سازنده این پل تاریخی) قرار دارد و توریست‌ها اگر از سابقه تاریخی شخصی که این پل را ساخته مطلع می‌شوند با آن عکس می‌گیرند.

کم توجهی به مقوله گردشگری مذهبی در ایران

وی با بیان اینکه به مقوله گردشگری مذهبی به درستی در کشور ما پرداخته نشده است، تصریح کرد: ما مراسم‌های مذهبی مانند تاسوعا عاشورا داریم که برای گردشگران جذاب است و علاوه بر اینکه گردشگران با حضور در این مراسم با فرهنگ اسلامی ما آشنا می‌شوند، می‌تواند اثر مثبتی نیز در نگاه جهانی به ما و شیعه داشته باشد ولی آنچنان به این مقوله به عنوان جاذبه توریستی پرداخته نشده است.

عدیلی تاکید کرد: اما برای رونق گردشگری اصفهان به یقین باید در کنار جاذبه‌های گردشگری شاخص، ایده‌های جدیدی نیز کارشناسی شده و متخصصان میراث فرهنگی در این ارتباط طرح‌هایی ارائه کنند.

کد خبر 4670884

منبع: مهر

کلیدواژه: گردشگری سازمان میراث فرهنگی و گردشگری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۶۴۹۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف اثر تاریخی، پیاده راه سازی در بافت مرکزی همدان را متوقف کرد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان همدان، محسن معصوم علیزاده در گفتگویی با اعلام این خبر افزود: به دنبال اجرای این طرح، امروز در هنگام خاک برداری، قسمتی از یک اثر تاریخی در محدوده میدان امام همدان نمایان شد که به صورت موقت ادامه اجرای کار متوقف شده است.

معصوم علیزاده گفت: تیم کارشناسی بررسی ابعاد مختلف این اثر تشکیل شده است تا هرچه زودتر نسبت به انجام مراحل کاوش و ادامه روند اجرای طرح تصمیم‌گیری شود.

وی اضافه کرد: تصمیم داریم در صورت کشف اثر تاریخی، از آن به عنوان بک ظرفیت گردشگری برای شهر همدان استفاده کنیم.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان همدان خاطرنشان کرد: در کنار انجام کاوش، نمی‌خواهیم جلوی اقدامات عمرانی شهر گرفته شود و تلاش داریم کارهای عمرانی شهر ادامه داشته باشد.

وی با اعلام اینکه همدان یکی از تاریخی‌ترین شهرهای ایران است و باید آثار تاریخی آن حفظ شود، اظهار داشت: همانطور که در همه نقاط استان از میراث فرهنگی حفاظت می‌شود، ناظران یگان حفاظت میراث فرهنگی بر این طرح نیز توجه ویژه دارند تا از هرگونه آسیب و دخل و تصرف در آن جلوگیری شود.

وی یادآور شد: هنوز ابعاد مختلف این اثر شناسایی نشده و در نخستین فرصت نسبت به کاوش آن تصمیم‌گیری خواهد شد.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان همدان با بیان اینکه بارها به شهرداری و شرکت‌های خدمات رسان اعلام شده که با هر کنده‌کاری در همدان احتمال برخورد به آثاری وجود دارد و شواهد باستان‌شناسی در این شهر فراوان است ادامه داد: در محدوده میدان امام خمینی(ره)، با توجه به سایت‌موزه‌ای که در این محوطه پیدا شده، ممکن است در هر خیابان نزدیک آن، به آثاری باستانی برخورد کنیم.

وی با تاکید بر اینکه پیدا شدن این بنا را یک ظرفیت مناسب گردشگری برای شهر همدان می‌دانیم که می‌توان در پیاده‌راه باباطاهر هم شاهد یک سایت موزه شبیه میدان امام(ره) بود و با پوشش شیشه‌ای در معرض دید عموم قرار داد، افزود: این موارد باید بررسی شود و باستان‌شناسان ما جلساتی برگزار کنند و به موارد لازم برسند که تاکید این است، قابلیت یک سایت موزه کوچک در ابتدای باباطاهر وجود دارد.

لازم به ذکر است، عملیات پیاده راه‌سازی خیابان باباطاهر به عنوان سومین خیابان به میدان مرکزی شهر همدان، دوشنبه هفته گذشته (۱۰ اردیبهشت) با یکصد میلیارد ریال اعتبار آغاز شده است.

استان همدان به عنوان پایتخت تاریخ و تمدن ایران زمین، بیش از یک هزار و ۸۰۰ اثر تاریخی و گردشگری دارد که بیش از یک‌هزار مورد آن ثبت ملی شده است.

۴۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903264

دیگر خبرها

  • ظرفیت هتل‌ها و مراکز اقامتی استان فارس تکمیل شد
  • سراب سفره کوه سلسله
  • آذربایجان شرقی در سال ۱۴۰۲ میزبان گردشگران خارجی ۶۳ کشور بوده است
  • اقامتگاه‌های ارزان و اقتصادی در آبادان
  • جنجال تصویر گردشگر روس با یک بغل اسکناس ایرانی/ کارت‌های گردشگری چه نقشی دارند؟
  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد
  • کرمان آیدکس معرفی ظرفیت‌های مغفول برای توسعه سرمایه‌گذاری
  • فراهم کردن قابلیت ارائه خدمات سفر و گردشگری به زبان انگلیسی در شهر اصفهان
  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی
  • کشف اثر تاریخی، پیاده راه سازی در بافت مرکزی همدان را متوقف کرد