Web Analytics Made Easy - Statcounter

مظاهری رئیس میراث فرهنگی تیران و کرون در گفت و گو با خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، گفت: تیران و کرون دومین شهر سرسبز اصفهان است که در مسیر جاده اصلی اصفهان، لرستان و خوزستان واقع شده و از قدیمی‌ترین شهرستان‌های اصفهان است که با توجه به نام باستانی اش و وجود امامزاده‌ها و مساجد پیشینه طولانی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او گفت: از جمله آثار تاریخی تیران و کرون وجود ۵۵ مسجد قدیمی است که به دوران سلجوقیان بر می‌گردد و در این میان ۶ مسجد تاریخی به نام‌های مسجد خان تیران، مسجد آران رضوانشهر و مسجد سنگی، مسجد قاجاری روستای جاجا، مسجد سید تیران و مسجد جامع ورپشت را می‌توان نام برد که از این ۶ مسجد ۵ مسجد به ثبت ملی رسیده است.
مظاهری افزود: در شهرستان تیران و کرون ۷ امامزاده وجود دارد که امامزاده احمد بن ابی طالب، امامزاده عبدالله، امامزاده احمد رضا، امامزاده عرفان، بی بی فاطمیه (س) و سید سراءالدین ازامامزادگان شاخص این شهرستان است.
او بیان کرد: گنبد تاریخی دو امامزاده احمد تیران و سید سراء الدین که به ثبت ملی رسیده بود، ولی متاسفانه بر اثر ناآگاهی مردم و متولیان این امامزادگان در طرح‌های توسعه این امامزاده تخریب گردید.
او افزود: تعدادی از این بقاع متبرکه در مناطق گردشگری قرار گرفته اند که علاوه بر جنبه دینی و فرهنگی دارای ظرفیت‌های گردشگری همراه با محیط شاداب نیز هستند که بستری برای جذب گردشگر شده است.
رئیس میراث فرهنگی تیران و کرون گفت: شهرستان تیران و کرون با قدمت ۶ هزار ساله از مناطق تاریخی و گردشگری استان اصفهان است که دربرخی از آثار تاریخی و مذهبی و فرهنگی آن در کل کشور بی نظیر و در دنیا کم نظیر است که بازدید از این منطقه به گردشگران و مسافران توصیه می‌شود.   انتهای پیام/ی     توسعه بوم گردی در شهرستان های اصفهان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: میراث فرهنگی گردشگری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۲۲۳۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخصیص اعتبار برای مرمت مساجد تاریخی «چهلستون» و «یری پایین» زنجان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ محسن افشارچی استاندار زنجان از مساجد تاریخی چهلستون و یری پایین در بافت تاریخی زنجان بازدید کرد و اعتباری را برای ادامه مرمت این دو بنای تاریخی تخصیص داد.    استاندار زنجان در طی این بازدید با مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری وصنایع‌دستی استان زنجان، ائمه جماعات و هیئت امنای مساجد مذکور در خصوص مسائل مختلف و مشکلات این بناهای تاریخی دیدار و گفتگو کرد.    افشارچی با اشاره به اینکه این دو مسجد قدیمی با عبادت علما و مومنان در طول تاریخ شناخته می‌شود، گفت: فرآیند مرمت مسجد تاریخی چهلستون و تکیه تاریخی مسجد یری پایین با جدیت باید تداوم یابد و برای هر دو بنای تاریخی اعتبار تخصیص یافته است.   او پس از بازدید از مسجد تاریخی چهلستون و ۱۴ ماه مرمت مستمر اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان زنجان در این بنا، بیان کرد: مرمت شبستان مسجد چهلستون به نحو احسن انجام شده و برای ادامه روند مرمت در این مسجد تاریخی، بویژه برای کف سازی بنا، ۳ میلیارد از محل اعتبارات عمرانی استان تخصیص داده شده است.    افشارچی همچنین، افزود: برای ادامه مرمت مسجد یری پایین و به ویژه برای تکیه مسجد یری پایین ۶ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال اعتبار امانی تخصیص یافته است.   سید سعید صفوی، مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان زنجان نیز در این بازدید گفت: در مسجد چهلستون، علاوه بر مجموعه عملیات مرمتی سال گذشته، کف‌سازی و رفع مشکلات برق رسانی از اقدامات برنامه ریزی شده است. در تکیه مسجد یری پایین نیز، باید آواربرداری سقف، بام‌سازی، تعویض تیرهای چوبی پوسیده، دوخت و دوز ترک‌های عمیق و نیمه عمیق، برچیدن‌ اندود نمای ورودی اصلی و اجرای ارسی انجام شود.   مسجد چهل‌ستون زنجان از مساجد تاریخی شهر زنجان است. این مسجد در بافت بازار بالای زنجان در ضلع جنوب شرقی مسجد جامع زنجان در راسته معروف به راسته حجت‌الاسلام قرار دارد. طبق کتیبه‌ای که روی پیشانی ورودی بنا نصب‌شده این بنای در سال ۱۲۸۴ هجری قمری ساخته‌شده است و مسجد یری پایین در قسمت جنوبی زنجان و در یکی از مراکز محله قدیمی این شهر واقع شده که شامل مسجد، آب انبار، تکیه و ساباط است و در فهرست آثار تاریخی ملی به ثبت رسیده است.

دیگر خبرها

  • گسترش حجاب در جامعه نیازمند همکاری دیگر نهادها است
  • تخصیص اعتبار برای مرمت مساجد تاریخی «چهلستون» و «یری پایین» زنجان
  • همکاری شهرداری با احیاگران خانه‌های تاریخی محله امامزاده یحیی
  • به تماشای رقص آبشار و شکوفه‌های گیلاس بنشینید!
  • حرکت کاروان‌های شادی در دهه کرامت در تیران
  • آغاز مرمت و بازسازی مسجد تاریخی یوردشاهی ارومیه
  • کاهش مشکلات جامعه با تحول در نظام آموزشی امکان‌پذیر است
  • معلمان، آموزش مهارت‌های زندگی به نوجوانان را جدی بگیرند
  • اکثر محورهای اصفهان بارانی است
  • صدور سند امامزاده بی بی خدیجه خاتون میبد