Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیسیون امور اقتصادی، حقوقی و گردشگری گفت: رویدادها و جشنواره‌های می‌تواند با توجه به قابلیت به روز بودن برای گردشگران جذابیت بیشتری داشته باشد.

نصیر ملت در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در خصوص نقش جشنواره‌ها و رویدادها در توسعه گردشگری اظهار کرد: مشخصه‌های توسعه گردشگری در دنیا به پنج بخش جاذبه‌ها، زیرساخت‌ها، امکانات حمل و نقل، سازماندهندگان و قوانین تقسیم می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه جاذبه‌ها مهم‌ترین شاخص توسعه گردشگری در هر شهر و روستایی است، افزود: جاذبه‌های گردشگری شامل دو بخش آثار تاریخی و رویدادها هستند، جاذبه‌های تاریخی تنها می‌تواند یکباربرای مخاطب جاذبه داشته باشد، اما جشنواره‌ها و رویدادها به دلیل اینکه می‌توانند به روز باشند و نظر مخاطبان را جلب کنند، در توسعه گردشگری نقش بیشتری دارند.

رئیس کمیسیون‌ اقتصادی، حقوقی و گردشگری شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه جشنواره‌ها همیشه جذابیت خاص به خود را دارد، اضافه کرد: با توجه به اینکه اصفهان میزبان جشنواره‌های مختلف بین المللی است، می‌تواند از این فرصت برای توسعه گردشگری استفاده کند، اتفاقی که در گذشته رخ نمی‌داد، اما می‌توان با مدیریت درست و حساب شده به آن پرداخت.

وی با بیان اینکه برای مدیریت بهتر گردشگری شناخت ارتباط جشنواره‌ها و توسعه گردشگری ضروری است، تصریح کرد: یک سری ظرفیت‌های مثبت و بالقوه در اصفهان وجود دارد که اضافه کردن رویدادها می‌تواند این جذابیت را دو چندان کند.

ملت در خصوص استفاده از تورلیدرها و راهنماهای جوان یا نوجوان در امر جاذبه‌های گرشگری اضافه کرد: در طرح اصفهان 2020 به این امر نگاه ویژه‌ای شده است؛ برنامه‌ریزی ما این است که طی یک ماه آینده تمام این برنامه ریزی‌ها صورت بگیرد؛ اعتقاد ما این است که اگر قرار است طرح اصفهان 2020 موفق باشد مشروط به استفاده و درگیری تمام اقشار جامعه با آن است که جوانان و نوجوانان جزئی از آن هستند.

کد خبر 387509

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شورای شهر اصفهان گردشگری جاذبه های گردشگری اصفهان رویدادهای فرهنگی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۳۴۱۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف اثر تاریخی، پیاده راه سازی در بافت مرکزی همدان را متوقف کرد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان همدان، محسن معصوم علیزاده در گفتگویی با اعلام این خبر افزود: به دنبال اجرای این طرح، امروز در هنگام خاک برداری، قسمتی از یک اثر تاریخی در محدوده میدان امام همدان نمایان شد که به صورت موقت ادامه اجرای کار متوقف شده است.

معصوم علیزاده گفت: تیم کارشناسی بررسی ابعاد مختلف این اثر تشکیل شده است تا هرچه زودتر نسبت به انجام مراحل کاوش و ادامه روند اجرای طرح تصمیم‌گیری شود.

وی اضافه کرد: تصمیم داریم در صورت کشف اثر تاریخی، از آن به عنوان بک ظرفیت گردشگری برای شهر همدان استفاده کنیم.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان همدان خاطرنشان کرد: در کنار انجام کاوش، نمی‌خواهیم جلوی اقدامات عمرانی شهر گرفته شود و تلاش داریم کارهای عمرانی شهر ادامه داشته باشد.

وی با اعلام اینکه همدان یکی از تاریخی‌ترین شهرهای ایران است و باید آثار تاریخی آن حفظ شود، اظهار داشت: همانطور که در همه نقاط استان از میراث فرهنگی حفاظت می‌شود، ناظران یگان حفاظت میراث فرهنگی بر این طرح نیز توجه ویژه دارند تا از هرگونه آسیب و دخل و تصرف در آن جلوگیری شود.

وی یادآور شد: هنوز ابعاد مختلف این اثر شناسایی نشده و در نخستین فرصت نسبت به کاوش آن تصمیم‌گیری خواهد شد.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان همدان با بیان اینکه بارها به شهرداری و شرکت‌های خدمات رسان اعلام شده که با هر کنده‌کاری در همدان احتمال برخورد به آثاری وجود دارد و شواهد باستان‌شناسی در این شهر فراوان است ادامه داد: در محدوده میدان امام خمینی(ره)، با توجه به سایت‌موزه‌ای که در این محوطه پیدا شده، ممکن است در هر خیابان نزدیک آن، به آثاری باستانی برخورد کنیم.

وی با تاکید بر اینکه پیدا شدن این بنا را یک ظرفیت مناسب گردشگری برای شهر همدان می‌دانیم که می‌توان در پیاده‌راه باباطاهر هم شاهد یک سایت موزه شبیه میدان امام(ره) بود و با پوشش شیشه‌ای در معرض دید عموم قرار داد، افزود: این موارد باید بررسی شود و باستان‌شناسان ما جلساتی برگزار کنند و به موارد لازم برسند که تاکید این است، قابلیت یک سایت موزه کوچک در ابتدای باباطاهر وجود دارد.

لازم به ذکر است، عملیات پیاده راه‌سازی خیابان باباطاهر به عنوان سومین خیابان به میدان مرکزی شهر همدان، دوشنبه هفته گذشته (۱۰ اردیبهشت) با یکصد میلیارد ریال اعتبار آغاز شده است.

استان همدان به عنوان پایتخت تاریخ و تمدن ایران زمین، بیش از یک هزار و ۸۰۰ اثر تاریخی و گردشگری دارد که بیش از یک‌هزار مورد آن ثبت ملی شده است.

۴۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903264

دیگر خبرها

  • ظرفیت هتل‌ها و مراکز اقامتی استان فارس تکمیل شد
  • انتقال آثار تاریخی با ارزش از موزه ملی به کرمان
  • گشت و گذار در سرزمین انبه‌های ترش | یخچال کله قندی ۲۷۰ساله در حوالی پایتخت
  • تنظیم بازار در تحقق ابر پروژه مردمی دولت سیزدهم تاثیر گذار است
  • خوشنویسی ایران نیاز به حمایت دارد/ تاثیر بخش خصوصی در چرخه اقتصاد
  • توقف پیاده‌راه‌سازی خیابان باباطاهر همدان در پی کشف آثار تاریخی
  • ترک‌خوردگی‌ها و فرونشست عجیب نقش جهان
  • کشف دیواره تاریخی در خیابان باباطاهر همدان + عکس
  • اینجا آثار تاریخی را با زباله تزئین می‌کنند!
  • کشف اثر تاریخی، پیاده راه سازی در بافت مرکزی همدان را متوقف کرد