Web Analytics Made Easy - Statcounter

فریدون الهیاری روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا با ارائه آماری از بازدید گردشگران چینی از آثار تاریخی و جاذبه‌های گردشگری استان اصفهان از افزایش چهار برابری بازدید گردشگران کشور چین از این آثار و جاذبه‌های گردشگری در ۶ ماه نخست امسال نسبت به سال گذشته خبر داد. 

وی با اشاره به اینکه پس از لغو روادید برای گردشگران چینی برای ورود به ایران توسط دولت ایران اظهار داشت: آمارها حاکیست که از ابتدای سالجاری تا پایان مهر بیش از هشت هزار گردشگر چینی از آثار تاریخی و جاذبه‌های گردشگری اصفهان بازدید کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان همچنین افزود: سال گذشته و حتی همزمان با ایام تعطیلات سال جدید چینی(در بهمن ۱۳۹۷)، تنها یک‌هزار و ۷۰۰ گردشگر چینی از آثار تاریخی و جاذبه‌های گردشگری اصفهان دیدن کردند.

وی اضافه کرد: این در حالی است که فقط در مهر امسال  بیش از دو هزار و ۸۰۰ گردشگر چینی از جاذبه‌های تاریخی و گردشگری اصفهان دیدن کرده‌اند. 

الهیاری بیان کرد: چین یکی از کشورهای هدف گردشگری به شمار می‌آید و سالانه ۱۲۰ میلیون گردشگر چینی به نقاط مختلف دنیا سفر می‌کنند و ما باید سهم زیادی از بازار گردشگری این کشور داشته باشیم. 

وی ادامه داد: در سال‌های گذشته تلاش‌های زیادی برای کسب بازارهای جدید گردشگری انجام شد و یکی از این بازارهای هدف، چین است و ما باید بتوانیم سهم اصفهان را از بازار گردشگری این کشور افزایش دهیم. 

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری اصفهان با اشاره به اینکه سال گذشته تسهیلاتی را به مناسبت سال نو چینی برای گردشگران این کشور درنظر گرفتیم، گفت: سال گذشته به مناسبت سال نو چینی، هتل‌ها و مراکز اقامتی استان برای گردشگران چینی بین ۲۰ تا ۵۰ درصد تخفیف درنظر گرفتند. 

وی افزود: امسال نیز قصد داریم با همکاری هتل‌ها و موسسات گردشگری اصفهان به مناسبت سال نو چینی، تخفیف‌هایی را برای گردشگران این کشور درنظر بگیریم. 

الهیاری اظهار داشت: سفر به ایران و اصفهان نسبت به سایر کشورها برای چینی‌ها مزیت‌های بیشتری دارد از جمله اینکه قیمت هتل‌ها و خدمات، ارزانتر است و باید با تبلیغات مناسب بتوانیم گردشگران بیشتری را از چین جذب کنیم. 

وی با اشاره به اینکه برقراری پرواز مستقیم بین پکن و اصفهان در افزایش سفر گردشگران چینی به این استان تاثیرگذار است، ابراز امیدواری کرد: با افزایش رفت و آمدها بین دو شهر، شرکت‌های هواپیمایی را برای برقراری این پرواز ترغیب کند تا حمل و نقل مسافران در این مسیر با سهولت انجام شود. 

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری اصفهان در باره آمار گردشگران سایر کشورها که از  آثار تاریخی و جاذبه‌های گردشگری این استان دیدن کرده‌اند نیز گفت: بازدید گردشگران خارجی سایر ملیت‌ها از جاذبه‌های اصفهان نیز برخلاف برخی پیش بینی‌ها نه‌تنها در سال ۱۳۹۸ کاهش نیافته بلکه از حدود 8 درصد رشد نسبت به مدت مشابه سال گذشته برخوردار بوده است.

سالانه ۱۲۰ میلیون گردشگر چینی به اقصی دنیا سفر می‌کنند که سهم ایران از این تعداد یکهزار و۷۰۰ نفر است. 

به اعتقاد کارشناسان، با لغو روادید برای گردشگران چینی، آمار ورود گردشگران این کشور به اصفهان در سال‌جاری نسبت به سال گذشته افزایش می‌یابد که این اقدام دولت، تاثیر بسزایی در جذب گردشگران و افزایش سهم ایران از بازار گردشگری این کشور خواهد داشت.   

برای تسهیل ورود گردشگران چینی به کشورمان، میراث فرهنگی از سال ۹۵ در پی لغو روادید چینی‌ها بود که این خواسته در جلسه۲ تیر ۱۳۹۸ هیات دولت برآورده شد و دولت با پیشنهاد مشترک وزارت امور خارجه و وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری برای لغو روادید برای ورود اتباع چین به ایران موافقت کرد و بر این اساس وزارت امور خارجه مجاز شد تا نسبت به برقراری مقررات لغو روادید برای ورود اتباع این کشور به جمهوری اسلامی اقدام کند.

پیش از این، گردشگران چینی با ویزای فرودگاهی وارد ایران می‌شدند اما اکنون این ویزا با هدف افزایش ورود گردشگران خارجی به کشور از بین رفته و در این راستا گام مهمی از سوی دولت برای صنعت گردشگری کشور برداشته شده‌ است.

سال نو چینی در ماه بهمن(۲۱ ژانویه تا ۱۸ فوریه) آغاز می‌شود و بسیاری از مردم بیش از یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون نفری این کشور، خود را برای سفر تفریحی و گردشگری در تعطیلات سال نو در خارج از کشور آماده می‌کنند.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گردشگری چین روابط خارجی گردشگران اصفهان هواپیمایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۹۰۸۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای برنامه‌های متنوع به مناسبت هفته میراث‌فرهنگی

نشست هماهنگی ستاد برگزاری هفته میراث‌فرهنگی و تشریح برنامه‌های گرامی‌داشت این هفته برگزار شد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، نشست هماهنگی ستاد برگزاری هفته میراث‌فرهنگی و تشریح برنامه‌های گرامی‌داشت این هفته برگزار شد. در این نشست که امروز یکشنبه 16 اردیبهشت 1403، در محل سالن فجر وزارت میراث‌فرهنگی و با حضور مدیران کل ستادی معاونت میراث‌فرهنگی و نیز حضور برخط مدیران کل و معاونان میراث‌فرهنگی استان‌ها برگزار شد، مهمترین برنامه‌های گرامی‌داشت هفته میراث‌فرهنگی تشریح شد.

فاطمه داوری؛ مدیرکل حفظ و احیای بناها، محوطه‌ها و بافت‌های تاریخی در این نشست هماهنگی با بیان این که «میراث‌فرهنگی، مشارکت عمومی و مسئولیت اجتماعی» اصلی‌ترین شعار و رویکرد هفته میراث فرهنگی در سال جاری است، اظهار کرد: ابلاغیه برگزاری هفته میراث‌فرهنگی با امضای قائم مقام وزیر و معاون میراث‌فرهنگی به استان‌ها اعلام شده است.

او افزود: در این دستورالعمل کاملا برنامه‌های هفته میراث‌فرهنگی تشریح شده و بر این اساس مدیران کل استانی در روزهای 23 و 24 اردیبهشت با برپایی نشست خبری به استقبال هفته میراث‌فرهنگی خواهند رفت و به تشریح مهمترین برنامه‌های گرامی‌داشت این هفته در استان‌ها خواهند پرداخت.

داوری با اشاره به روز 25 اردیبهشت روز بزرگداشت فردوسی و نکوداشت و پاسداشت زبان فارسی اضافه کرد: در این رابطه برنامه ملی با محوریت استان خراسان رضوی برگزار می‌شود اما انتظار می‌رود در سایر استان‌ها نیز برنامه‌های مرتبط با پاسداشت زبان فارسی برگزار شود.

حل مشکل ورود موقت و تردد وسایل نقلیه گردشگران خارجی به ایران

مدیرکل حفظ و احیاء بناها، محوطه‌ها و بافت‌های تاریخی ادامه داد: روز 29 اردیبهشت روز موزه‌ است که برنامه‌های مخصوصی در این روز تدارک دیده شده است. همچنین روز 31 اردیبهشت که مصادف با سالروز تولد امام رضا(ع) است به نام روز میراث رضوی و میراث دینی نام‌گذاری شده است. ظرفیت بهره‌گیری از این میراث، در برخی از استان‌ها وجود دارد و انتظار می‌رود که مدیران کل استانی دراین باره برنامه‌ریزی مناسبی داشته باشند.

داوری ادامه داد: روز یکم خرداد با محوریت توجه ویژه به میراث ناملموس برنامه‌هایی اجرا خواهد شد و روز دوم خرداد که به نام روز «میراث‌فرهنگی الفبای زندگی» نام‌گذاری شده، برنامه‌ریزی‌ها باید باعث تقویت ارتباط بین میراث‌فرهنگی و بدنه مردمی شود.

او در ادامه گفت: روزهای 3 و 4 خرداد نیز با توجه به سالروز آزادسازی خرمشهر و نیز روز مقاومت مردم دزفول، با تکیه بر این عنوان برنامه‌های بسیار خوبی را داریم. روز 5 خرداد نیز به نام روز میراث دفاع مقدس نام‌گذاری شده و با توجه به ظرفیت‌های میراث دفاع مقدس در حوزه میراث‌فرهنگی ملموس و ناملموس برنامه‌های بسیار خوبی در این باره تدارک دیده شده است.

مدیرکل حفظ و احیاء بناها، محوطه‌ها و بافت‌های تاریخی یادآور شد: اهداف رویکردی و برنامه‌هایی که انتظار داریم این است که در درجه اول در برنامه‌ریزی‌ها و اهداف چند کلیدواژه مهم مانند توسعه نقش جوامع محلی، تبیین مسئولیت اجتماعی، تقویت مشارکت‌های مردمی و ... مد نظر قرار گیرد.

او یادآور شد: در سطح ملی ستادی تشکیل شده و در سطح استان نیز ستاد هفته میراث‌فرهنگی تشکیل می‌شود که ریاست آن با مدیرکل استان و دبیری آن بر عهده معاون میراث‌فرهنگی هر استان است. البته حتما در ستادهای استانی سایر معاونان و مدیران استانی حضور و مشارکت خواهند داشت.

مدیرکل حفظ و احیاء بناها، محوطه‌ها و بافت‌های تاریخی در ادامه گفت: تهیه فهرستی از برنامه‌های اصلی، برگزاری نشست خبری، تهیه بسته‌های اطلاع‌رسانی، برگزاری نشست با منتخبین مردم در مجلس شورای اسلامی، راه‌اندازی شعب استانی انجمن خیرین، زیرنویس تلویزیونی به مناسبت هفته میراث‌فرهنگی، برنامه‌ریزی برای جلسه با امام جمعه، استفاده از ظرفیت‌های گرافیکی و تبلیغات محیطی، برگزاری جلسه شورای فرهنگ عمومی با موضوع میراث‌فرهنگی، حضور مدیران کل استانی به‌عنوان سخنران پیش از خطبه‌های نماز جمعه، تجلیل از فعالان و کنشگران حوزه میراث‌فرهنگی، تدوین بسته‌های بازدید مسئولان و استادان دانشگاه‌ها و نخبگان، برگزاری جشنواره کودک و میراث‌فرهنگی در تمامی موزه‌ها و اماکن تاریخی و ... از مهمترین سرفصل‌های برنامه‌های هفته میراث‌فرهنگی است.

در این نشست همچنین فرمانده یگان حفاظت میراث‌فرهنگی، مدیرکل امور موزه‌ها، مدیرکل امور استان‌ها، مدیرکل پایگاه‌های ملی و جهانی و رئیس کل موزه ملی به تشریح برنامه‌های مرتبط با هفته میراث‌فرهنگی در حوزه سازمان و اداره‌کل متبوع خود پرداختند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آذربایجان شرقی در سال ۱۴۰۲ میزبان گردشگران خارجی ۶۳ کشور بوده است
  • سمنان میزبان جشنواره «تاسکا» شد
  • کشور نیازمند «سرمایه انسانی آموزش دیده» است
  • فراهم کردن قابلیت ارائه خدمات سفر و گردشگری به زبان انگلیسی در شهر اصفهان
  • تعلیق و لغو مجوز فعالیت ۲ دفتر خدمات مسافرتی در گیلان
  • کشف اثر تاریخی، پیاده راه سازی در بافت مرکزی همدان را متوقف کرد
  • افتتاح دو نمایشگاه نقشه های تاریخی و کهن خلیج فارس و عروسک های بومی اقوام ایرانی برای اولین بار در خوزستان
  • تخصیص اعتبارات لازم برای حوزه میراث‌فرهنگی شهرستان گرمی
  • ثبت ملی روستای «نوسنگی» در درفک رودبار
  • اجرای برنامه‌های متنوع به مناسبت هفته میراث‌فرهنگی