Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-08@18:36:13 GMT

توجه به توزیع سفر و ماندگاری گردشگران در نوروز ۹۹

تاریخ انتشار: ۱۲ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۷۳۱۷۹۰

توجه به توزیع سفر و ماندگاری گردشگران در نوروز ۹۹

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اصفهان گفت: در ستاد خدمات سفر امسال توزیع سفر را باید مورد توجه قرار دهیم، زیرا هر گوشه اصفهان جاذبه‌های بی نظیری دارد. بسیاری از جاذبه‌ها نیز معرفی نشده و زیرساخت‌های لازم برای حضور گردشگر در آن فراهم نشده است.

به گزارش خبرنگار ایمنا، سومین جلسه ستاد اجرایی خدمات سفر استان اصفهان صبح امروز _۱۲ بهمن‌ماه_ در استانداری اصفهان برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فریدون الهیاری، در این جلسه اظهار کرد: گردشگری یکی از محورهای توسعه استان اصفهان است و در سال‌های اخیر در حوزه سرمایه گذاری و حضور گردشگران رشد فراوانی داشته است. اما در این مدت اخیر به دلیل مسائل بین المللی و گرانی بنزین گردشگر داخلی و خارجی خود را از دست دادیم.‌ امیدواریم ایام‌ نوروز انگیزه‌ای دوباره برای رونق سفر باشد.

وی افزود: ۶۰ پروژه آماده افتتاح گردشگری در سطح استان اصفهان وجود دارد. در ستاد خدمات سفر امسال توزیع سفر را باید مورد توجه قرار دهیم، زیرا هر گوشه اصفهان جاذبه‌های بی نظیری دارد. بسیاری از جاذبه‌ها نیز معرفی نشده و زیرساخت‌های لازم برای حضور گردشگر در آن فراهم نشده است. این جاذبه‌های نو می‌تواند انگیزه‌های سفر را افزایش دهد.

 مدیرکل میراث فرهنگی استان اصفهان تصریح کرد: نقش فرمانداری‌ها و دهیاری‌ها در سفر بسیار مهم است و با توجه به برگزاری انتخابات، برنامه‌ها باید بسیار فشرده باشد تا برای استقبال از مسافران نوروزی آماده باشیم.

الهیاری خاطرنشان کرد: با توجه به گرانی بنزین و کاهش سفرها با خودرو شخصی باید برای حمل و نقل عمومی برنامه ریزی انجام شود.

باید گردشگر را در اصفهان نگه داشت

همچنین حجت‌الله غلامی، رئیس ستاد خدمات سفر استان اصفهان در این جلسه اظهار کرد: با افتتاح بیش از یک هزار و ۸۰۰ پروژه به استقبال دهه فجر خواهیم رفت که بخشی از این پروژه‌ها مرتبط با گردشگری است. طبق تجربه باید بسیار زودتر از آنچه فکر می‌کردیم به استقبال این سفرها برویم و آماده باشیم‌.

معاون امور عمرانی استانداری اصفهان ادامه داد: اصفهان در راه عبور و مرور گردشگران است، اما نباید به عنوان یک چهارراه به این استان نگاه کرد بلکه باید گردشگر را در این شهر نگه داشت.‌ ضمن اینکه توزیع سفر در استان باید به شکل مطلوبی انجام پذیرد. 

غلامی با اشاره به طراحی‌ پکیج‌های سفر برای شهرستان‌های مختلف استان، گفت: پروژه‌های خاصی برای گردشگران طراحی کردیم که اگر گردشگری‌ به شهر مبارکه یا دیگر شهرستان‌های استان می‌رود دیگر رها نشود.

وی درباره ایمنی سفر تاکید کرد: باید ایمنی و امنیت سفر را فراهم کنیم تا یک‌ تجربه خوب برای گردشگران و یک سابقه خوب برای اصفهان به ثبت برسد. به فکر بارش‌ها و بارندگی‌ها هم باید بود و برای آن برنامه ریزی کرد. وضعیت آزادراه‌های اصفهان مطلوب نیست و این مسائل بر روی ذهن مسافران نوروزی تاثیر خواهد گذاشت و در اسفندماه وضعیت راه‌های اصلی و مواصلاتی اصفهان ترمیم و خط کشی خواهد شد.

رئیس ستاد خدمات سفر استان اصفهان افزود: با توجه به شرایط سخت که در جامعه وجود دارد باید نشاط را در نوروز ایجاد کنیم. باید برای کاهش هزینه‌های سفر برای مسافران و گردشگران که بخش بزرگی از آن به اسکان بر می‌گردد تلاش کرد. از امکانات مختلف در استان از مدارس تا سالن‌های ورزشی و دانشگاه‌ها باید استفاده کنیم تا هزینه سفر برای هموطنان کاهش یابد.

استفاده‌ از رویدادها برای ماندگاری گردشگری

همچنین سید علی صالح درخشان، معاون گردشگری اداره‌کل میراث فرهنگی استان اصفهان نیز در این جلسه توضیح داد: ۴۳۳ هزار نفر ظرفیت اقامت استان اصفهان در سال ۱۳۹۹ است. در گردشگری به حوادثی برخورد کردیم که تلخ بود، صنف گردشگری نیاز به حمایت دارد. تقاضا داریم با یک بازارسازی مناسب بتوانیم گردشگر داخلی را جذب کنیم تا این دوره بحران موقتا تمام شود. ماندگاری سفر را باید در رویدادهای گردشگری و کیفیت خدمات سفر جستجو کرد.

کد خبر 408350

منبع: ایمنا

کلیدواژه: ستاد خدمات سفر شهر اصفهان ستاد اجرایی خدمات سفر شهر اصفهان سفر مسافران نوروزی اسکان نوروزی اداره کل میراث فرهنگی استان اصفهان اداره کل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان نوروز 99 شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق خدمات سفر استان اصفهان ستاد خدمات سفر میراث فرهنگی حضور گردشگر توزیع سفر جاذبه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۳۱۷۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردمی شدن روز شهرکرد موجب ماندگاری آن می‌شود

رئیس شورای اسلامی شهرکرد گفت: اگر به دنبال ماندگاری روز شهرکرد هستیم، باید برگزاری برنامه‌های این روز به سمت مردمی شدن برود که این موضوع هم‌بستگی بیشتری نیز ایجاد خواهد کرد.

مصطفی حیدری در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در چهارمحال‌وبختیاری با بیان اینکه همه کسانی که در شهرکرد زندگی می‌کنند، اعم از تمام قومیت‌ها سی‌ویکم اردیبهشت را گرامی می‌دارند، اظهار کرد: یکی از علل نام‌گذاری «روز شهرکرد» سالروز هجرت امامزادگان دو معصوم حلیمه و حکیمه خاتون به شهرکرد است و همچنین شهرکرد در فصل بهار آب‌وهوای متنوعی دارد و به‌ویژه در اردیبهشت که آب و هوای مطبوع آن مسافران بسیاری را راهی این شهر می‌کند و این نیز می‌تواند یکی از علل انتخاب این روز باشد.

وی با اشاره به اینکه شهر شهرکرد مرکز تعاملات کل استان چهارمحال و بختیاری است، گفت: هدف نکوداشت روز شهرکرد، شناختن شهرکرد و هم‌بستگی بین قومیت‌ها است، شهرکرد به «بام ایران» معروف است، این نام‌گذاری نه تنها به دلیل ارتفاع شهر، بلکه به علت دید بلند مردم این دیار است و هر کسی در شهرکرد زندگی می‌کند، فارغ از قومیت و گویش و سلیقه‌های اجتماعی، شهروند شهرکرد محسوب می‌شود و باید این روز را روز شهر خود بداند.

رئیس شورای اسلامی شهرکرد تاکید کرد: ایجاد هم‌بستگی میان اقوام و توسعه‌شهری از اهداف نام‌گذاری یک روز به نام «شهرکرد» است و معرفی این شهر به‌عنوان مرکز استان، نیازمند همدلی و همکاری است.

حیدری اضافه کرد: رونق شهرکرد موجب تحول در همه استان خواهد شد، شهرکرد ویترین زیبا و کاملی از همه استان است و نماد و نمودی از فرهنگ، آداب و رسوم، سنن چهارمحال‌وبختیاری در آن خلاصه شده و در حقیقت عصاره چهارمحال‌وبختیاری است.

وی خاطرنشان کرد: اگر به دنبال ماندگاری روز شهرکرد هستیم، باید برگزاری برنامه‌های این روز به سمت مردمی شدن برود که این موضوع هم‌بستگی بیشتری نیز ایجاد خواهد کرد.

کد خبر 751348

دیگر خبرها

  • تلفیق اماکن ادبی در کنار نمایشگاه کتاب ظرفیت فعال‌سازی گردشگری ادبی را دارد
  • سراب سفره کوه سلسله
  • آذربایجان شرقی در سال ۱۴۰۲ میزبان گردشگران خارجی ۶۳ کشور بوده است
  • لزوم توجه سیاست‌گذاران به انگیزه ماندگاری پزشکان
  • لزوم حفظ حریم مادی‌ها و انهار در ناژوان
  • مردمی شدن روز شهرکرد موجب ماندگاری آن می‌شود
  • جنجال تصویر گردشگر روس با یک بغل اسکناس ایرانی/ کارت‌های گردشگری چه نقشی دارند؟
  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد
  • فراهم کردن قابلیت ارائه خدمات سفر و گردشگری به زبان انگلیسی در شهر اصفهان
  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی