Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرآنلاین از اصفهان، فریدون الله یاری در «سومین همایش سالانه گردشگری محور توسعه پایدار استان اصفهان با محوریت جاذبه های آبی» با اشاره به سفر وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری به شهرستان کاشان اظهار داشت: با حضور «علی اصغر مونسان» و افتتاح دو هتل سنتی و اقامتگاه و طرح های گردشگری با اعتبار ۶۰۰ میلیارد تومان به شبکه تاسیسات گردشگری استان اصفهان افزوده می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با استقبال از موضوع «سومین همایش سالانه گردشگری محور توسعه پایدار استان اصفهان با محوریت جاذبه های آبی» گفت: استان اصفهان از جاذبه های گردشگری متنوع برخوردار است و باید تلاش کرد با نگاه واقع گرایانه این ظرفیت ها را به شبکه گردشگری برگرداند.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان با تاکید براینکه فعالیت در حوزه صنعت گردشگری دشوار است، تصریح کرد: اگرچه شیوع کرونا سال بسیار سختی برای صنعت گردشگری ایجاد کرد اما استان اصفهان با جایگاه نخست بوم گردی در کشور و تعیین ۷۰ رویداد گردشگری ثبت شده بیشترین ثبت را در صنعت گردشگری داشت.

وی با اشاره به خشکی زاینده رود گفت: شاید درنگاه اول توسعه صنعت گردشگری در حوزه آب در استان اصفهان مبهم باشد اما با مرور تاریخی در هزاره اخیر می توان به سازگاری مردم در این منطقه با شرایط کم آبی دقت کرد و آثار به جا مانده را به عنوان جاذبه های توریستی به جهان معرفی کرد.

الهیاری با تاکید بر خلاقیت و امیدآفرینی در توسعه صنعت گردشگری تصریح کرد: یخچال ها، حمام ها، رشته های قنات و کاروانسراها می تواند در شناخت تمدن هزار سال اخیر مردم موثر باشد.

وی قنات مون اردستان را به عنوان شاهکار معماری توصیف کرد و افزود: اینکه در قناتی دو طبقه دو سفره آب زیرزمینی با ویژگی های متفاوت مربوط شوند در نوع خود بی نظیر است و می تواند خاستگاه جذب گردشگر شود.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری اصفهان تصریح کرد: از ۱۱ قنات ثبت جهانی شده سه قنات متعلق به استان است و ۹ کاروانسرای اصفهان در مراحل نهایی ثبت جهانی است.

وی در پایان تاکید کرد: باید به جای گله و شکایت با امیدآفرینی مسیر توسعه صنعت گردشگری را با هم افزایی و خلاقیت پیش برد که نمونه آن را می توان در «جدیدترین قنات دنیا» در شهرستان خوروبیابانک یافت که به همت یک کارآفرین احداث شده است.  

46

کد خبر 1491639

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: گردشگری سازمان میراث فرهنگی و گردشگری استان اصفهان استان اصفهان صنعت گردشگری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۸۳۹۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز هفتمین دوره آموزشی توانمندسازی فعالان صنعت گردشگری

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی سیستان و بلوچستان، محمدهادی طهرانی‌مقدم افزود: به منظور تقویت بنیه علمی و توانمندسازی جامعه هدف گردشگری در استان، برگزاری دوره‌های آموزشی با حضور اساتید مجرب و تدریس مباحث مرتبط عمومی و تخصصی توسط معاونت گردشگری این اداره کل طرح‌ریزی شده است.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی سیستان و بلوچستان ادامه داد: این دوره‌ها شامل بازآموزی راهنمایان گردشگری و بلدهای محلی، قوانین و مقررات بیمه و مالیات در تأسیسات گردشگری، صرفه‌جویی انرژی در تأسیسات گردشگری با اولویت واحدهای اقامتی، آشنایی با گردشگری سلامت و برنامه ریزی آینده، تسهیلگری و کسب و کارهای کوچک در گردشگری و دوره آشنایی با استارت آپ های حوزه گردشگری و تولید محتوا در فضای مجازی است.

به گفته طهرانی‌مقدم، این دوره‌ها ویژه جوامع محلی، کارشناسان ادارات و کارکنان تأسیسات گردشگری و عموم علاقه‌مندان این حوزه است که به صورت رایگان برگزار می‌شود و در پایان نیز گواهینامه‌های معتبر به برگزیدگان اعطا خواهد شد.

وی ادامه داد: هفتمین دوره آموزشی توانمندسازی در استان سیستان و بلوچستان از ۲۲ شهریور ماه آغاز و به مدت یک هفته ادامه دارد و علاقه‌مندان به منظور ثبت‌نام تا ۲۰ اردیبهشت ماه جاری می‌توانند به معاونت گردشگری اداره کل میراث‌فرهنگی استان مراجعه کنند.

کد خبر 6100539

دیگر خبرها

  • توسعه باغداری و گردشگری در شهرستان گرمی دنبال می‌شود
  • اعتبارات شهرستان‌ها کفاف تکمیل پروژه‌ها را نمی‌دهد
  • آغاز هفتمین دوره آموزشی توانمندسازی فعالان صنعت گردشگری
  • کاهش ۵۰ درصدی نقاط حادثه‌خیز محورهای کامیاران با ورود دستگاه قضا
  • چرا وجود نور فراوان در خانه الزامی است؟
  • شورای راهبردی گردشگری تشکیل شده است
  • لزوم حفظ حریم مادی‌ها و انهار در ناژوان
  • اجرای ۱۰۷ میلیاردی پروژه دفع آب‌های سطحی در بافت تاریخی یزد
  • ادعای هدایت روان آب‌ها به قنات‌های متروکه یزد صحت ندارد
  • بافت‌های فرسوده شهری، فرصتی برای توسعه گردشگری