Web Analytics Made Easy - Statcounter

کتاب "اصفهان و بازار گردشگری" علاوه بر آنکه به معرفی کامل جاذبه‌های دیدنی این شهر شامل بناهای تاریخی و فرهنگی، باغ‌ها، و موزه‌های این شهر می‌پردازد، ضمن ارائه گزارش و داده‌های آماری، تحلیلی از بازار گردشگری دیار نصف جهان را به خواننده عرضه می‌کند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران پویا؛ اصفهان یکی از شهرهای کهن و باستانی فلات مرکزی ایران است که از مهم‌ترین کانون‌های اولیه شکل‌گیری تمدن پارسی محسوب می‌شود، بدون تردید در ایران یکی از شهرهایی که نامش همواره با سفر عجین شده اصفهان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از همین رو مطابق روال معرفی کتاب در حوزه ‌گردشگری این بار قصد داریم تا به معرفی یک کتاب درباره این شهر بپردازیم.

نگین فیروزه‌ای که در دل ایران قرار گرفته است نه‌تنها همواره یکی از مقاصد جذاب و مطلوب و مورد ستایش برای ایرانیان بوده که مورد پسند و تحسین گردشگران خارجی نیز بوده است، به گونه‌ای که بسیاری از آنان معتقدند نه نیمی از زیبایی‌های دنیا بلکه جهانی در نصف جهان پنهان است.

از زیبایی‌های بناها تاریخی گرفته تا زیبایی‌های چشم‌نواز طبیعت، سنت‌های متنوع روستایی و شهری، نوع شیرینی‌های ویژه نصف جهان و بیش از چندین نوع غذای مختص اصفهان در کنار صنایع دستی بی‌بدیلی که در هیچ کجای دنیا یافت نمی‌شود، نصف جهان را در چشم ایران و دنیا خاص جلوه می‌دهد.

کیست که نام دل‌نواز اصفهان را یک بار شنیده باشد اما نام گز، ترمه، پارچه‌های قلم‌کار، صنایع دستی میناکاری و خاتمِ اصفهان از شنیده‌های وی جا مانده باشد و یا نقش جهانی که در دنیا میدانی همانند آن یافت نمی‌شود را نشاخته باشد؛ از بازارهای دل‌نواز صنایع دستی تا کاخ عالی‌قاپو و مساجد شیخ لطف‌الله و امام این باور را در ذهن زنده می‌کند که این میدان بی‌مانند تاریخی چه هوشمندانه امور معنوی و دنیوی را به یکدیگر ارتباط داده است.

400 اثر فرهنگی در امتداد رودخانه پرپیچ و خم زاینده‌رود تا کوه‌ها، چشمه‌سارها و بیش از صدها بناهای تاریخی شامل مساجد؛ حمام‌های تاریخی، کاخ‌ها، بازارهای اصفهان، جنگل‌ها و دشت‌ها همه و همه به قدری شگفت‌انگیزانه ما را به سمت خود دعوت می‌کنند که عمری برای شناخت تمام آنها فرصت لازم است و و ما را به این باور می‌رساند که جهانی در این نصف‌جهان رخ پنهان کرده است و شناخت تمامی این شگفتی‌ها تنها نیازمند روحیه‌ای کاوشگر در اعماق هر اثر تاریخی است.

کتاب "اصفهان و بازار گردشگری" علاوه بر آنکه به معرفی جاذبه‌های دیدنی اصفهان پرداخته و گزینه ایده‌آلی برای علاقمندان به سفر و گردشگری است برای متخصصان و صاحب‌نظران حوزه گردشگری نیر قابل استفاده بوده و فرصتی مغتنم برای آنها به منظور تحلیل و بررسی کارشناسی فراهم می‌آورد.

مطالب کتاب با شناخت ویژگی‌های اصفهان آغاز شده و در ادامه نگارنده به معرفی مکان‌های تاریخی، موزه‌ها، باغ‌ها، فعالیت‌های میراث فرهنگی اصفهان و سایر امور پرداخته است. این فصول شامل ده‌ها جدول و نمودار برای بیان مطلب است.

نویسنده در این کتاب با مراجعه به هتل‌ها و مراکز تفریحی و گردشگری شهر اصفهان و تهیه پرسشنامه‌های دقیق از گردشگران خارجی توانست یک نیمرخ از وضع موجود و راه های رسیدن به وضع مطلوب را ارزیابی و نشان دهد.

در واقع در کتاب حاضر، بازار گردشگری اصفهان به همراه تحلیل آماری داده‌های پژوهشی مورد واکاوی قرار گرفته و بررسی شده است.

این کتاب در پنج فصل شامل شناخت ویژگی‌های اصفهان، اصفهان و گردشگری، بازار گردشگری شهر ‏اصفهان، تحلیل آمار داده های پژوهش و سوالات ویژه، نتایج و پیشنهادها به موضوع گردشگری اصفهان پرداخته ‏است. ‏

کتاب "اصفهان و بازار گردشگری" تألیف دیبا زیرک‌باش و محمدعلی چلونگر به ویراستاری محمدرضا عسکرانی سال 1388 در نوبت نخست با شمارگان یک هزار نسخه در 364 صفحه توسط انتشارات سازمان فرهنگی تفریحی شهرداری اصفهان به چاپ رسیده است.

این کتاب را می‌توانید با پرداخت مبلغ 10 هزار تومان از کتاب‌فروشی‌ها سراسر کشور تهیه کنید.

لذت گردشگری از دل ایران تا ته جهان با خواندن یک کتاب

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: گردشگری گردشگری بازار گردشگری نصف جهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۱۸۰۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف اثر تاریخی، پیاده راه سازی در بافت مرکزی همدان را متوقف کرد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان همدان، محسن معصوم علیزاده در گفتگویی با اعلام این خبر افزود: به دنبال اجرای این طرح، امروز در هنگام خاک برداری، قسمتی از یک اثر تاریخی در محدوده میدان امام همدان نمایان شد که به صورت موقت ادامه اجرای کار متوقف شده است.

معصوم علیزاده گفت: تیم کارشناسی بررسی ابعاد مختلف این اثر تشکیل شده است تا هرچه زودتر نسبت به انجام مراحل کاوش و ادامه روند اجرای طرح تصمیم‌گیری شود.

وی اضافه کرد: تصمیم داریم در صورت کشف اثر تاریخی، از آن به عنوان بک ظرفیت گردشگری برای شهر همدان استفاده کنیم.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان همدان خاطرنشان کرد: در کنار انجام کاوش، نمی‌خواهیم جلوی اقدامات عمرانی شهر گرفته شود و تلاش داریم کارهای عمرانی شهر ادامه داشته باشد.

وی با اعلام اینکه همدان یکی از تاریخی‌ترین شهرهای ایران است و باید آثار تاریخی آن حفظ شود، اظهار داشت: همانطور که در همه نقاط استان از میراث فرهنگی حفاظت می‌شود، ناظران یگان حفاظت میراث فرهنگی بر این طرح نیز توجه ویژه دارند تا از هرگونه آسیب و دخل و تصرف در آن جلوگیری شود.

وی یادآور شد: هنوز ابعاد مختلف این اثر شناسایی نشده و در نخستین فرصت نسبت به کاوش آن تصمیم‌گیری خواهد شد.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان همدان با بیان اینکه بارها به شهرداری و شرکت‌های خدمات رسان اعلام شده که با هر کنده‌کاری در همدان احتمال برخورد به آثاری وجود دارد و شواهد باستان‌شناسی در این شهر فراوان است ادامه داد: در محدوده میدان امام خمینی(ره)، با توجه به سایت‌موزه‌ای که در این محوطه پیدا شده، ممکن است در هر خیابان نزدیک آن، به آثاری باستانی برخورد کنیم.

وی با تاکید بر اینکه پیدا شدن این بنا را یک ظرفیت مناسب گردشگری برای شهر همدان می‌دانیم که می‌توان در پیاده‌راه باباطاهر هم شاهد یک سایت موزه شبیه میدان امام(ره) بود و با پوشش شیشه‌ای در معرض دید عموم قرار داد، افزود: این موارد باید بررسی شود و باستان‌شناسان ما جلساتی برگزار کنند و به موارد لازم برسند که تاکید این است، قابلیت یک سایت موزه کوچک در ابتدای باباطاهر وجود دارد.

لازم به ذکر است، عملیات پیاده راه‌سازی خیابان باباطاهر به عنوان سومین خیابان به میدان مرکزی شهر همدان، دوشنبه هفته گذشته (۱۰ اردیبهشت) با یکصد میلیارد ریال اعتبار آغاز شده است.

استان همدان به عنوان پایتخت تاریخ و تمدن ایران زمین، بیش از یک هزار و ۸۰۰ اثر تاریخی و گردشگری دارد که بیش از یک‌هزار مورد آن ثبت ملی شده است.

۴۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903264

دیگر خبرها

  • مکانیزم دیدنی ساعت تاریخی تبریز
  • وضعیت ناگوار یک بازار تاریخی در نصف‌جهان/از ویراژ شبانه‌روزی موتورسیکلت‌ها تا سدمعبرهای مغازه‌داران
  • میدان نقش جهان روز بدون موتورسیکلت را تجربه کرد
  • رسانه‌ها به مساله مطالعه ضریب بدهند
  • از فصل گرما بدون خاموشی تا سرعت گرفتن افتتاح پروژه‌های عمرانی در نصف جهان
  • شهر بدون کوچه ایران را بشناسید
  • راهنمای دیدنی‌های تایلند: نقاطی که در سفر به این کشور حتماً ببینید
  • کشف اثر تاریخی، پیاده راه سازی در بافت مرکزی همدان را متوقف کرد
  • روستای تاریخی فهرج در چند قدمی پیوستن به دهکده‌های جهانی گردشگری
  • یک کشف دیواره تاریخی در همدان حین عملیات پیاده‌راهسازی