Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-09@00:52:08 GMT

لزوم توسعه «گردشگری طبیعت» در اصفهان

تاریخ انتشار: ۳۰ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۸۲۳۱۸۲

لزوم توسعه «گردشگری طبیعت» در اصفهان

رئیس اداره گردشگری سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری اصفهان گفت: نگاه صرف به دو بعد گردشگری تاریخی و فرهنگی در اصفهان جایز نیست و باید از تمام ظرفیت‌های استان به‌ویژه گردشگری طبیعت هم استفاده کرد.

علی‌رضا مساح در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، درباره روش‌های توسعه گردشگری در شهر اصفهان، اظهار کرد: این کلانشهر به لحاظ برخورداری از مجموعه ناژوان و پارک حاشیه زاینده‌رود از جاذبه‌های متعدد گردشگری طبیعت برخوردار است و سالانه می‌تواند شمار زیادی از گردشگران داخلی و خارجی را به این مناطق بکشاند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی توریسم سلامت و پزشکی را دو نوع جدانشدنی از یکدیگر نام برد که در هر دو نوع در اصفهان از ظرفیت بالایی برای جذب گردشگر برخوردار است، تصریح کرد: گردشگری معنوی نیز به‌عنوان گردشگری مذهبی دو مقوله دیگر از گردشگری در اصفهان است که امکان سرمایه‌گذاری در این بخش هم بالا است.

رئیس اداره گردشگری سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری اصفهان، تصریح کرد: هم‌زیستی مسالمت‌آمیز بین ادیان مختلف از جمله مسیحیان، یهیودیان، مسلمانان و زرتشتی‌ها از جاذبه‌های شهر اصفهان است که در پوشش گردشگری مذهبی می‌توان از آن یاد کرد و از سوی دیگر بقاع متبرکه و امامزادگان و تکایای بزرگ همچون تخت‌فولاد زمینه گردشگری معنوی را در شهر اصفهان فراهم ساخته و سالانه گردشگران داخلی و خارجی بسیاری را راهی اصفهان‌می کند.

مساح با بیان اینکه در یک دوره‌ای اصفهان اقدام به ساخت جاذبه‌های نوین کرد که در این مسیر پرچمدار بود و باید این اقدام ادامه یابد، ادامه داد: احداث باغ پرندگان، باغ گل‌ها و آکواریوم از جاذبه‌های شهری است که گردشگران زیادی از آنها استقبال می‌کنند اما در سال‌های اخیر به توسعه و تأسیس این دست جاذبه‌ها، کمتر توجه شده است.

مساح به تلاش برای ارتقای فرهنگ گردشگرپذیر در بین شهروندان اشاره کرد و گفت: آموزش مهمان‌نوازی و برخورد با گردشگران به طبقات مختلف مردم، بستر را برای جذب گردشگران فراهم می‌کند.

کد خبر 569345

منبع: ایمنا

کلیدواژه: گردشگری شهر کلانشهر گردشگری طبیعت شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۲۳۱۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،  مدیر امور گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهدگفت: با هدف گسترش دامنه خدمت رسانی به بیماران بین الملل در سال جدید، ۱۰ مجوز جدید برای مراکز درمانی شامل ۴ بیمارستان و ۶ درمانگاه تخصصی صادر شده است تا بتوانند خدمات رسانی به گردشگران سلامت را در دستور کار قرار دهند.

دکتر داوود خوش شکن افزود: از ۴ بیمارستان، یک بیمارستان خصوصی و سه بیمارستان دولتی به تازگی  دارای مجوز جذب گردشگران سلامت را دریافت کردند.

وی افزود: ۴۰ بیمارستان و مرکز درمانی زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد  امکان ارائه خدمات به گردشگران سلامت را دارا است.

مدیر امور گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه در فروردین امسال جدید ۲ هزار و ۵۸۷ گردشگر سلامت از خدمات مراکز تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بهره بردند، تصریح کرد: در مجموع ۴۶ مرکز درمانی تاکنون مجوز جذب گردشگران خارجی را دریافت کرده اند که از این تعداد ۱۹ بیمارستان خصوصی و ۳ مرکز جراحی محدود و مابقی درمانگاه‌های تخصصی هستند.


دکتر خوش شکن با بیان اینکه تعیین تکلیف بیماران خارجی در زمینه تهیه ارز در مراکز دولتی و خصوصی یکی از مهمترین اقدامات امسال است، بیان کرد: هر بیمارستان یک شرکت رسمی گردشگری می‌تواند داشته باشد تا گردشگران خارجی با پول معتبر و در دسترس خود بتوانند هزینه‌های درمانی را بپردازند.

وی  با اشاره به اینکه ساماندهی ارز برای گردشگران خارجی را می‌توان یکی از مهمترین اقدامات امسال دانست و افزود: افرادی که واسطه معرفی بیماران خارجی به مراکز درمانی می‌شوند باید کارت شناسایی معتبر را به امضای دانشگاه علوم پزشکی مشهد و میراث فرهنگی داشته باشند و در دوره آموزشی ۲۰ ساعته شرکت کنند در غیر این صورت امکان معرفی بیماران خارجی را به مراکز درمانی ندارند.

 مدیر امور گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: سامانه جامع گردشگری سلامت برای دسترسی آسان گردشگران سلامت در حوزه ارتباط گیری با مراکز درمانی برای نخستین بار به صورت پایلوت با همکاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و بخش خصوصی در مشهد راه اندازی می‌شود

دکتر خوش شکن افزود: این سامانه ابتدا در یک نوبت و بعد به صورت شبانه روزی پاسخگوی گردشگران خارجی است و آنها می‌توانند به راحتی پاسخ سوالات خود را دریافت کنند.

وی گفت: پارسال بیش از  ۸۰ هزار بیمارخارجی از خدمات مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بهره بردند.

دیگر خبرها

  • لزوم همکاری همه دستگاه های اجرایی ایلام برای مقابله با حریق جنگل
  • سراب سفره کوه سلسله
  • آذربایجان شرقی در سال ۱۴۰۲ میزبان گردشگران خارجی ۶۳ کشور بوده است
  • لزوم حفظ حریم مادی‌ها و انهار در ناژوان
  • لزوم ورود حوزه علمیه به عرصه درختکاری و حفظ منابع طبیعی
  • جنجال تصویر گردشگر روس با یک بغل اسکناس ایرانی/ کارت‌های گردشگری چه نقشی دارند؟
  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد
  • فراهم کردن قابلیت ارائه خدمات سفر و گردشگری به زبان انگلیسی در شهر اصفهان
  • ادامه تورهای گردشگری‌ طبیعی به محیط زیست آسیب می‌رساند
  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی