Web Analytics Made Easy - Statcounter

کوروش وکیلی گفت: گردشگری معنوی و مذهبی یکی از انواع گردشگری است که استان اصفهان ظرفیت‌های فراوانی در این زمینه به دلیل برخورداری از تنوع اقوام، آیین و آداب و رسوم دارد و می‌تواند از این ظرفیت‌ها به عنوان فرصتی برای توسعه صنعت گردشگری و جذب گردشگران داخلی و خارجی استفاده کند.

او با بیان اینکه تا کنون ۴۷۱ اثر از جاذبه‌های گردشگری مذهبی مانند مسجد‌های تاریخی، امامزاده ها، حسینیه ها، آرامگاه ها، بقاع متبرکه، زیارتگاه‌ها و کلیسا‌ها در استان شناسایی شده و به ثبت ملی رسیده است، اظهار داشت: این جاذبه‌ها در کنار آیین‌ها و مراسم ویژه مذهبی، ظرفیت‌ها و فرصت‌های بسیاری برای گردشگری معنوی فراهم کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



او با اشاره به اینکه گردشگری معنوی مانند گردشگری فرهنگی تاریخی، سلامت و طبیعت گردی، مخاطبان خود را دارد، اضافه کرد: این نوع گردشگری مختص زمان حال نیست بلکه از گذشته علاقه‌مندان و گردشگران خود را داشته است.

وکیلی با اشاره به اینکه ظرفیت ها، آیین‌ها و اماکن مذهبی استان اصفهان بمنظور استفاده از فرصت‌های موجود در این زمینه معرفی شده است، خاطرنشان کرد: انواع آیین‌های مذهبی در مکان‌های مختلف در شهر‌ها و روستا‌های اصفهان برگزار می‌شود که از جمله آن‌ها می‌توان به نخل گردانی، تعزیه خوانی، چاووش خوانی و سقاخوانی و برپایی کاروان‌ها و دسته‌های بزرگ عزاداری اشاره کرد.

وکیلی با بیان اینکه امسال وزارت میراث فرهنگی، میزی با عنوان " گردشگری معنوی " در کشور ایجاد کرده است، گفت: این میز با هدف هماهنگی برای توسعه و رونق گردشگری معنوی و مذهبی به ویژه در ماه‌های محرم و صفر ایجاد شده است.

رییس گروه توسعه گردشگری و بازاریابی اداره کل میراث فرهنگی استان اصفهان افزود: در این پیوند، امسال به دفاتر خدمات مسافرتی، مراکز اقامتی گردشگری، تور‌های مسافرتی و راهنمایان تور‌ها اعلام شد که فرصت‌های گردشگری معنوی موجود در استان را به گردشگران داخلی و خارجی معرفی کنند.

او با تاکید بر لزوم تهیه محتوا درباره ظرفیت‌های گردشگری معنوی استان اصفهان، خاطرنشان کرد: در میز گردشگری معنوی کشور نیز تاکید شد که گردشگری معنوی فقط مختص به ماه‌های محرم و صفر نباشد بلکه می‌توان از ظرفیت‌های آن در طول سال و برای همه مراسم مذهبی مانند اعیاد عید فطر و نیمه شعبان نیز استفاده کرد.

وکیلی با اشاره به اینکه مراسمی مانند غبار روبی امامزاده ها، مساجد و حسینیه ها، یادبود شهدا و مشاهیر معنوی و آیین‌های شاخص مذهبی که برخی از آن‌ها در فهرست میراث ناملموس ثبت شده اند از جاذبه‌های گردشگری معنوی به‌شمار می‌آیند، تصریح کرد: در حال تهیه بانک اطلاعات جامع و کاملی از رویداد‌ها و آیین‌های مذهبی استان که جاذبه گردشگری معنوی دارند، هستیم.

او با اشاره به اینکه بانک اطلاعاتی اماکن جاذبه‌های گردشگری معنوی در استان تهیه شده است، افزود: جذب گردشگران خارجی به گردشگری معنوی نیز بازتاب فراملی خوب برای کشورمان خواهد داشت.

استان اصفهان با بیش از ۲۲ هزار بنا و اثر تاریخی که یک هزار و ۸۵۰ مورد آن به ثبت ملی و هفت اثر آن به نام‌های میدان امام (نقش جهان)، کاخ چهلستون، باغ فین کاشان و مسجد جامع و سه قنات به نام‌های "وزوان"، "مزدآباد" و "مون" به ثبت جهانی رسیده، کانون توجه گردشگران داخلی و خارجی است.

منبع:ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: میراث فرهنگی و گردشگری گردشگری معنوی مراسم مذهبی گردشگری معنوی استان اصفهان جاذبه ها ظرفیت ها آیین ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۸۹۵۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی صنایع پایین‌دستی پتروشیمی ایلام بهترین فرصت برای توسعه استان ایلام

به گزارش خبرگزاری جام جم آنلاین ؛ داود جعفری‌فر در آیین معارفه به عنوان مدیرعامل  پتروشیمی ایلام  با تقدیر‌ از زحمات و خدمات تمام مدیران عامل پتروشیمی ایلام گفت: یک و نیم میلیارد دلار در پتروشیمی ایلام سرمایه‌گذاری شده است.

وی افزود: عینیت بخشیدن به ظرفیت‌ها و پتانسیل‌ها اولویت مجتمع بزرگ پتروشیمی ایلام خواهد بود.


جعفری فر با تمجید از نگاه ویژه مدیران عامل هلدینگ خلیج فارس و پترول به استان ایلام خاطرنشان کرد:اگر مشکلات ایلام قرار است حل شود اکنون بهترین زمان است.


وی ادامه داد: به قابلیت‌های فرزندان استان ایلام آگاه هستم و حداکثر بهره‌برداری از ظرفیت نیروهای بومی پتروشمیی ایلام صورت خواهد پذیرفت.

مدیرعامل پتروشیمی ایلام تاکید کرد :با همراهی مسئولان و جامعه نخبگانی استان باید به صورت ریشه‌ای مشکل خوراک پتروشیمی ایلام حل شود.


وی افزود:راه‌اندازی صنایع پایین‌دستی پتروشیمی ایلام بهترین فرصت برای توسعه استان و اشتغال‌زایی است.


جعفری فر نظم، اخلاق در‌ کار، توانمندسازی و مشارکت حداکثری در اموربدون ذهنیت قبلی را مهم‌ترین راهبرد خود در شرکت پتروشیمی ایلام عنوان کرد و ادامه داد: با همدلی و استفاده حداکثری از توان همکاران، جایگاه بسیار بالاتری در صنعت کشور برای این مجتمع عظیم پتروشیمی در دسترس است.

آیین معارفه هفتمین مدیرعامل پتروشیمی ایلام با حضور علیرضانژاد قائم مقام مدیرعامل پترول و مدیران استان و شهرستان چواردر سالن جلسات مجتمع پتروشیمی برگزار شد.

دیگر خبرها

  • اعتبارات شهرستان‌ها کفاف تکمیل پروژه‌ها را نمی‌دهد
  • نباید در فرآیند مهاجرت مردم به روستا خلل وارد کنیم
  • آیین تکریم از ۷۵۰ معلم نمونه اصفهان برگزار شد
  • آیین بهره‌برداری از پروژه‌های سازمان پسماند شهرداری اصفهان آغاز شد
  • راه‌اندازی صنایع پایین‌دستی پتروشیمی ایلام بهترین فرصت برای توسعه استان ایلام
  • رونق نشریات دانشجویی دغدغه‌مند و رو به جلوست
  • سبد گردشگری دانشگاه آزاد شاهرود تدوین شد
  • ضرورت برگزاری تورهای گردشگری مذهبی در آذربایجان شرقی
  • آیین گل افشانی و جایگزینی کلام‌الله مجید دروازه قرآن
  • محتوای فرهنگی برای کاروان‌های حج استان سمنان تدوین شود